Dijabetes program

Dijabetes program

Proizvodi iz asortimana su izuzetno laki za korišćenje, efikasni proizvodi koji apliciraju precizne doze i sadrže specijalnu bezbolnu iglu vrhunskog kvaliteta.

Celokupan PiC Solution dijabetes program je zasnovan na inovativnim tehnologijama i kreativnim, najsavremenijim rešenjima koja garantuju izvanredne standarde kvaliteta za terapiju (sredstva za ubrizgavanje insulina: igle za insulinska penkala).

Glavni proizvodi celokupnog asortimana su igle za insulinska penkala, sa njenim dizajnom i karakteristikama za bezbolno ubrizgavanje. Precizno trostruko oštrenje vrha i specijalan tretman osiguravaju da igla lakše prodire u tkivo, minimizirajući traumu kože i nelagodnost kod pacijenta.

PiC Solution je brend koji nudi dijabetičarima najtanje igle na tržištu za ubrizgavanje insulina.
Sensitive 32G (sa prečnikom od samo 0.23 mm) je najtanja igla za insulinska penkala koja postoji na tržištu.

Iskustvo, specijalizacija, neprestano istraživanje najviših standarda kvaliteta i eksluzivne karakteristike čine ovaj asortiman proizvoda sveobuhvatnim rešenjem za specifične potrebe dijabetičara. Asortiman dostupnih proizvoda pomaže da se tretman optimizira i poboljša svakodnevni život pacijenata.

Nove insulinske Insupen igle su testirane u 8 bitnih anti-dijabetes centara u Italiji. 95% ljudi koji su ih probali bi ih preporučili drugim dijabetičarima.