Vesti

Kompanija Keprom donira 50 inhalatora PiC Mr Panda

U sklopu akcije „Udahnimo punim plućima“ tokom aprila i maja meseca, kompanija Keprom će pedijatrijskim ordinacijama širom Srbije donirati 50 inhalatora Mr Panda, renomiranog italijanskog brenda PiC Solution. Ovom akcijom, kompanija Keprom je još jednom pokazala svoju društvenu odgovornost, koje je do sada realizovala kroz brojne aktivnosti. Kao kompanija koja se bavi pre svega uvozom i distribucijom proizvoda za bebe i decu, ne iznenađuje što je ovu donaciju Keprom posvetio upravo najmlađima.

Proleće je vreme kada počinje sezona alergija i respiratornih infekcija, koje se mogu efikasno kontrolisati odgovarajućom terapijom. Zato je kompanija Keprom odlučila da pedijatrijskim ordinacijama donira Mr Pandu, inhalator koji je svojim dizajnom specijalno prilagođen deci kako bi ona što prijatnije podnela terapiju.

Mr Pandu dobila su pedijatrijska odeljenja u Domovima zdravlja u Kovinu, Somboru, Pančevu, Valjevu, Šapcu i Odžacima, ali i dve privatne pedijatrijske ordinacije u Kruševcu. Uz Mr Pandu, ubuduće će se inhalirati i mali pacijenti u Domovima zdravlja u Beogradu, u Rakovici, Čukarici, Voždovcu, Vračaru, Starom Gradu, Zvezdari, Paliluli, Savskom Vencu, Novom Beogradu i Zemunu.

Akcija je od samog početka naišla na veliko oduševljenje zdravstvenih radnika, ali i malih pacijenata i njihovih roditelja.