Vesti

Kompanija Keprom na osmoj konferenciji „Marketing u farmaciji“

U hotelu „Sloboda“ u Šapcu 15. marta 2015, uz podršku Farmaceutske komore Srbije i Skupštine opštine Šabac, održana je osma Konferencija „Marketing u farmaciji“. Deo ove stručne manifestacije bila je i kompanija Keprom, članica Keprom grupe, koja je predstavila proizvode iz dela svog proizvodnog portfolia.

Imajući u vidu potrebu za proširenjem uobičajene apotekarske prakse na nove oblasti, Stručni odbor Konferencije opredelio se da noseća tema osme konferencije bude iz oblasti homeopatije. Pored akreditovanog dela, stručni deo Konferencije obuhvatio je i predavanja o aktuelnostima iz Farmaceutske komore Srbije, brendiranja apoteka i pozicije apoteka u okviru marketinga farmaceutske industrije.

Za kompaniju Keprom, konferencija „Marketing u farmaciji“ bila je još jedna prilika da predstavnike farmaceutske struke podseti na proizvode iz asortimana italijanskog brenda PiC Solution: merače krvnog pritiska, igle za insulinska penkala, digitalne toplomere, inhalatore, toplo/hladnu terapiju i proizvode za unapređenu negu posekotina.

Pored proizvoda brenda PiC Solution, na Kepromovom štandu predstavljen je i proizvod „Ramslin – Biljne kapi sremuš“ kao i dijetetski suplementi visokog kvaliteta kompanija Olimp Laboratories i Simply You za koje je kompanija Keprom ekskluzivni uvoznik i distributer za tržište Republike Srbije.