Vesti

Kompanija Keprom na sedmoj konferenciji „Marketing u farmaciji“

U hotelu Crowne Plaza u Beogradu 23. marta 2014, u organizaciji Srpskog apotekarskog društva, održana je sedma Konferencija „Marketing u farmaciji“. Tradicionalno, podršku ovom stručnom skupu dala je i kompanija Keprom, koja je u izložbenom delu predstavila proizvode italijanskog brenda PiC Solution, kao i proizvod „Biljne kapi sremuš“.

Konferencija „Marketing u farmaciji“ imala je dve premijere. Naime, po prvi put u Srbiji predstavljene su Smernice za rad farmaceuta, kako za samomedikaciju, tako i one koje doprinose racionalnoj farmakoterapiji, dok je svoje prvo predstavljanje imao i upravo završen dokument „Nacionalni okvir za procenu kompetencija farmaceuta“. Završni deo Konferencije bio je rezervisan za predavanja na temu izgradnje dugoročnih odnosa sa pacijentima i mesta interneta i društvenih mreža u apotekarstvu.

Za kompaniju Keprom, Konferencija „Marketing u farmaciji“ bila je još jedna prilika da predstavnike farmaceutske struke podseti na asortiman italijanskog brenda PiC Solution.