Vesti

Kompanija Keprom učestvovala na simpozijumu o dečjem zdravlju

Pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravlja i Lekarske komore Republike Srbije, a u organizaciji medicinskog klastera Pro Vita, 23. i 24. marta u Hotelu „M“ u Beogradu održan je simpozijum pod nazivom „Dečje zdravlje od začeća do kraja adolescencije“.

Kompanija Keprom, koja je konstantno uz najmlađe i njihove roditelje, podržala je ovaj stručni skup kao zlatni sponzor. Bila je to još jedna prilika da Keprom stručnoj javnosti, pre svega lekarima koji su svakodnevno u direktnom kontaktu sa pacijentima, predstavi proizvode iz PiC Solution asortimana medicinskih sredstava. Pedijatri, njih oko 150 koliko je bilo prisutno na simpozijumu, pokazali su veliko interesovanje za PiC inhalatore specijalno dizajnirane za decu, ali i ostale proizvode iz PiC Solution asortimana.

Lekari opšte prakse, ginekolozi, pedijatri, neonatolozi, klinički psiholozi, psihijatri i ostali stručnjaci koji se bave razvojem dece od začeća do adolescencije, održali su predavanja na različite teme, od higijene trudnoće, pa do ginekologije adolescentskog doba. Tom prilikom istaknut je značaj preventivnog delovanja ali su se mogli čuti i konkretni predlozi za rešavanje zdravstvenih problema dece.