Vesti

Kompanija Keprom učestvovala na XVI Farmaceutskim susretima „FASUS“

U Kristalnoj dvorani hotela Hyatt Regency u Beogradu 06. aprila 2012. godine. održani su XVI Farmaceutski susreti „FASUS“. Bio je to odličan povod za okupljanje oko 400 farmaceuta iz svih krajeva naše zemlje i prilika da u izložbenom delu svoje proizvode prezentuje 30 izlagača, među kojima se našla i kompanija Keprom.

Inače, ovo je četvrti put da kompanija Keprom svojim učešćem daje podršku ovom stručnom skupu i stručnu javnost upoznaje sa proizvodima iz portfolia svoje medicinske divizije.

Kompanija Keprom se u izlagačkom delu fokusirala na proizvode brenda PiC, nosioca
svoje medicinske divizije. Pored merača krvnog pritiska, flastera, igala za insulinska penkala, digitalnih toplomera, inhalatora, ice sprejeva i termogelova, Keprom je prikazao i pet novih proizvoda kojim je proširena ponuda ovog renomiranog brenda. Naime, radi se o proizvodima za unapređenu negu posekotina – sterilnim kompresama, pamučnim i elastičnim zavojima, gazama i flasterima u kolutovima, za koje su prisutni pokazali izuzetno interesovanje.

Osim PiC-a, stručnoj javnosti kompanija Keprom je predstavila i Disop, španski brend tečnosti za dezinfekciju i održavanje svih vrsta kontaktnih sočiva. Po prvi put, na Kepromovom štandu se našao i proizvod Senso test, brzi HCG urinarni test za rano otkrivanje trudnoće, za koji je kompanija Keprom odnedavno postala glavni distributer za tržište Srbije.