Vesti

Kompanija Keprom učestvovala na XVII FASUS-u sa brendovima PiC, Elmex i Disop

U Kristalnoj dvorani hotela Hyatt Regency u Beogradu, 23. novembra 2012. Održani su XVII Farmaceutski susreti "FASUS", tradicionalno mesto okupljanja poslenika farmaceutske struke. Među 29 izlagača, koliko ih je prijavilo učešće, našla se i kompanija Keprom koja se u izložbenom delu predstavila sa tri brenda iz svoje "Health&Beauty" divizije, PiC, Elmex i Disop.

Za kompaniju Keprom, FASUS je biti idelna prilika da stručnu javnost podseti na proizvode iz portfolia brenda PiC, a to su merači krvnog pritiska, flasteri u trakicama, igle za insulinska penkala, digitalni toplomeri, inhalatori, toplo-hladna terapija i proizvodi za unapređenu negu posekotina.
Pored ovih proizvoda kojima su ljudi iz struke, ali i pacijenti već ukazali poverenje, na ovoj manifestaciji predstavljena su i dva potpuno nova PiC proizvoda koja se od ove jeseni mogu naći i na tržištu Srbije: inhalator u obliku  pingvina, Mr Pingui, namenjen prvenstveno najmlađima i Air Twist, inhalator kog mogu koristiti svi članovi porodice.

Na XVII FASUS-u svoju premijeru imao je i Elmex, brend renomirane švajcarske kompanije Gaba, jedne od vodećih na evropskom tržištu u oblasti oralne higijene. Elmex paste za zube, sa aminfluoridom, namenjene su zaštiti zuba od karijesa, izloženih zubnih vratova i osetljivih desni.

Pored brendova PiC i Elmex, na Kepromovom štandu našao se i Disop, brend tečnosti za održavanje svih vrsta kontaktnih sočiva.