Vesti

Na XV Farmaceutskim susretima „Keprom“ predstavio brend PiC

Kompanija "Keprom" je 21.oktobra u Kristalnoj dvorani hotela Hyatt Regency u Beogradu treći put zaredom sa brendom PiC učestvovala na manifestaciji "FASUS".

Farmaceutski susreti „FASUS“ održavaju se dva puta godišnje i mesto su na kome farmaceuti iz cele zemlje stiču saznanja o aktuelnostima iz oblasti farmacije i razmenjuju iskustva iz prakse.

Kompanija „Keprom“ učestvovala je u izložbenom delu „FASUS“-a gde je stručnu javnost upoznala sa proizvodnim programom brenda PiC poznate italijanske kompanije Artsana. Farmaceutima, koji su pokazali veliko interesovanje za PiC -ov štand, predstavljeni su visokokvalitetni PiC proizvodi iz šest kategorija: merači krvnog pritiska, nega posekotina, igle za insulinska penkala, digitalni toplomeri, inhalatori i toplo-hladna terapija. Iako je kompanija „Keprom“ sa PiC proizvodima na srpskom tržištu prisutna tek godinu ipo dana, sredinom godine je od kompanije Artsana dobila nagradu za distributera godine u svetu za proizvode iz portfolia brenda PiC.

Osim PiC -a, stručnoj javnosti „Keprom“ je predstavio i Disop, novi brend u svom portfoliu. Radi se o španskom brendu tečnosti za dezinfekciju i održavanje svih vrsta kontaktnih sočiva.

U cilju jačanja brendova na tržištu, iz „Keprom“-a najavljuju proširenje asortimana na nove proizvode, kao i funkcionalno unapređenje postojećih.