Edukacija

Učiniti život lakšim!

Ova misao je oduvek bila ideja vodilja brenda PiC Solution.

Ista ideja nas je vodila da kreiramo kompletan rang proizvoda za dijabetičare!

Ova misao je oduvek bila filozofija koja nas je inspirisala da stvorimo kompletan rang bezbednih, pouzdanih i praktičnih proizvoda za vaše specifične potrebe.

Naša prava snaga je igla za insulinsko penkalo, koja je od suštinskog značaja za pravilno davanje insulina, dostupna u različitim dužinama i prečniku, tako da odgovara fizičkim i psihičkim potrebama svakog pojedinca (osetljivost na bol).

PiC Solution prepoznaje da neprijatnost prilikom ubrizgavanja insulina ne treba potcenjivati, posebno kada je aplikacija insulina sastavni deo svakodnevne rutine.

U cilju najboljeg zadovoljenja vaših potreba, a oslanjajući se na iskustvo duže od 40 godina, razvili smo veoma naprednu iglu, INSUPEN Sensitive 32G. Ova igla je dostupna u dužini od 6mm i 8mm, i to u celoj svojoj dužini. Takođe je kompatibilna sa svim penovima za insulin dostupnim na tržištu.

Kvalitet 32G igle je prepoznat od strane pacijenata: 95% osoba koje su probale ovu iglu bi je preporučilo drugima, jer znatno umanjuje bol prilikom ubrizgavanja insulina (-37% manji bol u poređenju sa drugim iglama).