Bežični infracrveni toplomeri: više od merenja temperature?

Era toplomera koji su samo merili telesnu temperaturu i prikazivali broj je završena. Danas se temperatura može meriti i bežičnim infracrvenim toplomerom. Ovi novi uređaji izgledaju identično klasičnim koje svi poznajemo: mogu da mere temperaturu iz uha ili sa čela, pa izaberite model koji Vam najviše odgovara u skladu sa Vašim očekivanjima od bežičnih infracrvenih toplomera. Ako ne znate odakle da počnete, tu smo da Vam pomognemo!

Digitalni dnevnik je neprocenjivo sredstvo u lečenju groznice

Vrlo dobro znate da ćete u svom životu s vremena na vreme imati groznicu. Početkom svake zime stavite toplomer na noćni stočić: groznica je uvek iza ugla, izazvana prehladom, prisustvom virusa u kancelariji ili jednostavno iznenadnom promenom vremena. Zbog toga bi trebalo da izaberete bežični infracrveni toplomer: to je jedini model koji Vam omogućava da uvek imate ažuriran i tačan dnevnik svojih temperaturnih vrednosti – koje su ključni faktori u praćenju i lečenju groznice.

Bežični infracrveni toplomer nikada ne zaboravlja

Ako se plašite da ćete izgubiti svoju istoriju groznica, bežični infracrveni toplomeri Vam mogu pomoći. Sva Vaša merenja temperature se zapravo automatski čuvaju u virtuelnom onlajn folderu kojem možete pristupiti u bilo kom trenutku, preko aplikacije povezane sa toplomerom. Kada bežični toplomer meri Vašu temperaturu, vrednosti se čuvaju sa datumom i vremenom i na uređaju i na povezanoj aplikaciji.

Sa bežičnim infracrvenim toplomerima, uvek ste uz svoju bebu

Da li ste roditelj i Vaše dete ima groznicu? Bežični infracrveni toplomer može Vam pomoći da odagnate brigu. Sistem za deljenje instaliran na bežičnim toplomerima omogućava Vam da ostanete blizu svog deteta sa groznicom čak i dok ste na poslu. Zahvaljujući povezanoj aplikaciji, možete biti obaveštavani u realnom vremenu o toku groznice, dobijanjem imejla svaki put kada dođe do novog merenja. Velika pomoć, zar ne?

Samo jedan bežični infracrveni toplomer dovoljan je za celu porodicu

Da li ste deo velike porodice u kojoj možda svi dele istog lekara? Ako je to slučaj, odlučite se za bežični toplomer sa namenskom aplikacijom koja može da aktivira više profila. Postoje infracrveni toplomeri nove generacije koji Vam omogućavaju da automatski sačuvate očitavanja temperature do 8 različitih osoba. Sva merenja pojedinačnih korisnika se beleže u aplikaciji za pametne telefone koja je povezana sa bežičnim toplomerom i mogu se podeliti sa lekarom, čak i u realnom vremenu… samo jedan klik i nećete pogrešiti!

Izaberite digitalni toplomer sa pouzdanom aplikacijom

Da biste izabrali najbolji bežični infracrveni toplomer, treba da uzmete u obzir i aplikaciju koja je povezana sa uređajem. Softver u novim, digitalnim toplomerima može učiniti više od merenja Vaše temperature ili temperature Vašeg deteta: povezivanjem sa Vašim pametnim telefonom, neki modeli mogu analizirati temperaturu pacijenta u zavisnosti od godina života, pa čak i predložiti mogući protokol koji treba slediti, kod onih koji su uključeni u bazu podataka medicinskih standarda. Imajte na umu, međutim, da groznicu ne treba lečiti samo uz pomoć kompjutera i da zahteva da lekar bude uključen. Da biste izbegli komplikacije, izaberite bežični toplomer sa kompletnom, ali pouzdanom i sertifikovanom aplikacijom.

Da li je bilo korisno?

Ne odgovaramo na ovaj obrazac. Ako imate bilo kakvih pitanja, popunite formu na stranici kontakt.

Takođe bi moglo da vas zanima:

SOS: led i umotavanje su najbolja prva pomoć kod uganuća

× SOS: led i umotavanje su najbolja prva pomoć kod uganuća Opšte je poznato da su uganuća najčešće ortopedske povrede ...
Saznaj više

Bežični infracrveni toplomeri: više od merenja temperature?

× Bežični infracrveni toplomeri: više od merenja temperature? Era toplomera koji su samo merili telesnu temperaturu i prikazivali broj je ...
Saznaj više

Hidrokolon terapija: dobra ili loša po Vas?

× Hidrokolon terapija: dobra ili loša po Vas? Čišćenje debelog creva je stara praksa koja datira još iz starog Egipta ...
Saznaj više

Možda vas zanimaju sledeći proizvodi:

Pic soft fix flaster kalem papir 5mx1,25cm

Samolepljivi, prozračni flaster za nežnu i osetljivu kožu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *